Pár szó magamról

Papp Tamás Papp Tamás, született 1965. július 17-én Dombóváron, baranyai magyar és sváb földmíves felmenőkkel rendelkező munkáscsaládba.
Egyetlen gyermek. Általános iskola, gimnázium szintén Dombóváron – érettségi 1983-ban, itt a Gőgös Ignác Gimnáziumban.
Sikeres felvételi, majd a Haza fegyveres védelmére történő elvtársi alaposságú felkészítés céljára egyéves beutaló a Magyar Néphadsereg zalaegerszegi szanatóriumába.
Leszerelés (felszabadulás-élmény) és az egyetemi tanulmányok megkezdése az Úr 1984. esztendejében, ez utóbbiak folytatása Pécsett, a Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán.
Egyetemi tanulmányok befejezése cum laude-vel (meg a Jóisten segedelmével) 1989. március 4-én, és az ezzel járó megdoktorosodás.

Pályakezdés jogi előadóként a 91. sz. Jogtanácsosi Munkaközösség dombóvári alirodájánál. Az akkor még csak kétéves szakmai gyakorlat eltelte után a jogtanácsosi szakvizsga letétele 1991. október 16-án, majd 1991. november 25-én felvétel a Tolna Megyei Ügyvédi Kamarába.
Az ügyvédi tevékenység megkezdése 1991. december 1-én. 21 évig nős, aztán újabban elvált. Két gyermek – ma már mindkettő nagykorú.
Sport: gyalogtúrák.